Hannah og Egon Falk på besøk

Torsdag og søndag hadde vi herlig besøk av Hannah og Egon Falk. Om han er dansk afrikaner eller afrikansk danske kan diskuteres;) Vi fikk høre herlige rapporter over hva som skjer i Tanzania og i New Life Outreach.

Torsdag preket Egon Falk på Barmhjertighetens kveld, og han snakket om nettopp Guds barmhjertighet og at Gud er en barmhjertig Gud. Det rørte ved hjertene.

Søndag hadde vi herlig lovsang av Harald Høidahl og Egon preket om hva Bibelen sier om å bekymre seg; «Vær ikke bekymret». Alle møter vi på omstendigheter og årsaker til å kunne bekymre seg, men Gud ønsker at vi ikke skal bekymre oss, derimot kaste alle våre bekymringer på Han.

Matt 6:25-34

Derfor sier jeg dere: Vær ikke bekymret for livet, hva dere skal spise, eller hva dere skal drikke, heller ikke for kroppen, hva dere skal kle dere med. Er ikke livet mer enn maten og kroppen mer enn klærne? Se på fuglene under himmelen! De sår ikke, de høster ikke og samler ikke i hus, men den Far dere har i himmelen, gir dem føde likevel. Er ikke dere mer verdt enn de? Hvem av dere kan vel med all sin bekymring legge en eneste alen til sin livslengde? Og hvorfor er dere bekymret for klærne? Se på liljene på marken, hvordan de vokser! De strever ikke og spinner ikke, men jeg sier dere: Selv ikke Salomo i all sin prakt var kledd som en av dem.

Når Gud kler gresset på marken så fint, det som gror i dag og kastes i ovnen i morgen, hvor mye mer skal han ikke da kle dere – dere lite troende! Så gjør dere ikke bekymringer, og si ikke: ‘Hva skal vi spise?’ eller: ‘Hva skal vi drikke?’ eller: ‘Hva skal vi kle oss med?’ Alt dette er hedningene opptatt av. Men den Far dere har i himmelen, vet jo at dere trenger alt dette. Søk først Guds rike og hans rettferdighet, så skal dere få alt det andre i tillegg. Så gjør dere ingen bekymringer for morgendagen; morgendagen skal bekymre seg for seg selv. Hver dag har nok med sin egen plage.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *