Breakthrough 2016

Årets Breakthrough ungdomsfestival fant sted i Konstenhallen i Fredrikstad og ble en stor suksess. Ungdommer fra hele Østfold samlet seg omkring Jesus og tok med seg venner og kjente. Ungdomssamarbeidet i Østfold (USiØ) arrangerte hele konferansen med hjelp av mange frivillige unge og voksne fra flere ulike menigheter i fylket.

Torsdag preket Andreas Nielsen, pastor i Hillsong Stockholm og flere ble møtt av Gud. Resten av helgen var full av flere herlige møter og aktiviteter som fottballcup, misjonløp (til inntekt for Soul Winning Team) og Escape Rooms. Festivalen ble avsluttet på søndag med åpent festmøte hvor flere voksne også var med!

Vi gleder oss over at så mange ungdommer er i brann for Jesus og vi gleder oss til neste års Breaktrough ungdomsfestvial!

 

Neste store felles arrangement blir HimmelPuls 10.-12. mars 2017 hvor Daniel Kolenda kommer til Quality Hotel i Sarpsborg!

Sjekk ut: www.himmelpuls.no

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *